Iskustva i Reference

 1. Volim proizvode na biljnoj bazi,koji nam dolaze iz Rusije i to me je navelo da probam tablete Olidžim. Imam 61 godinu.Pre uzimanja ovih tableta imao sam šećer 9,8. Sada pijem treću kutiju I I sad mi je 6.

 2. Imam šećer od rođenja,I baš sam se mučio da održavam nivo šećera.Sada posle 47 godina koliko ja imam prvi put mi je šećer na normali zahvaljujući Olidžim tabletama,a uzimam ga samo jedan mesec a nivo mi je spao na 5 a imao sam 8. Prezadovoljan sam.

 3. Ja sam iz Zrenjanina I imam 69 god. Olidžim mi je pomogao da skinem šećer od 14 koliko sam imala, na sadašnjih 8 posle 3 kutije koje sam popila. Sad pijem četvrtu kutiju i nameravam da I dalje redovno koristim ovaj proizvod.

 4. Kupila sam mami ovaj proizvod jer se godinama bori sa dijabetisom,I nisam pogrešila po prvi put nivo šećera joj je na normali.Sada pije treću kutiju I šećer joj je 5,1 a bio je 7,3.Mama ima 70 godina I kako kaže dobro se oseća.

 5. Олиджим је одличан лек. Моја жена је попила 4 кутије и шећер јој 6 па јој је лекар рекао да више не мора да пије лекове. Видећемо шта ће далје да буде. За сада је добро.

 6. Nalazim se na inteziviranoj insulinskoj terapiji četiri puta dnevno ( pre jela po 16 jedinica NovoRapida i uveče 60 jedinica Levemira) i pijem ujutro i uveče po jednu tabletu Glucophage 1000. Da li pored ove terapije mogu da počnem da koristim i OLIDŽIM? Pozdrav

  1. Poštovani Slavko, ukoliko nedovoljno dobro regulišete nivo šećera u krvi insulinom koji već koristite Vi možete koristiti Olidžim tablete. One su potpuno prirodne i mogu pomoći u održavanju nivoa šećera u krvi. Nemaju kontraindikacije i uzimaju se po dve tablete ujutru i uveče pre jela.

 7. Koristim Olidzim vec pet meseci i smrsao sam sa 98 na 90 kg. Da li je to razlog sto koristim ovaj preparat. Inace imam dijabetes tipa dva i pijem diaprel 2x po 1. Mogu vam reci da se drugacije osecam i da mi se poboljsao kvalitet zivota.

  1. Poštovani, potpuno je moguće da su Olidžim ali i regulisana ishrana doveli do redukovanja Vaše mase. Drago nam je da se osećate bolje. Ono što moramo napomenuti da je posle upotrebe Olidžima od nekoliko meseci potrebno napraviti pauzu od 2-3 meseca. Ukoliko imate dodatnih pitanja molimo da nam se obratite sa stranice Kontakt gde možete pronaći i naše telefone i radno vreme apoteke.

 8. Posle 4 kutije sada sam na pauzi I posle 5 dana nastavljam da pijem I petu kutiju Olidžim proizvoda.Imam 70 godina I baš mi je pomogao da mi se smanji šečer.Sada imam 12,a imala sam 17 pre korišćenja ovih tableta.Mogu da vam kažem da sam prezadovoljna što sam I smršala.

 9. Sad posle četvrte kutije Olidžim proizvoda mogu slobodno da ga preporučim svima.
  Ja imam 57 godina iz Leskovca sam pijem petu kutiju I u proseku mi je šećer od kad pijem Olidžim 5,2. I rad pankreasa mi se popravio što je odlično.

 10. Imam jako veliki razlog da vam se obratim.Oni koji su u istoj situaciji kao i ja ,a to znaci da vode bitku sa dijabetesom . I ja sam ta . Moram da vam kazem da nisam na obicnim tabletama koje se piju, ikoje nam preporučuju nasi lekari. Naime ja sam vise za lecenje prirodnim putem ,a u mojoj blizoj okolini svi znaju da ja izbegavam lekove i to u sirokom luku .pijem kad bas moram.i da vam priznam, nisam koristila mnogo preparata da bih skunula ili eventualno smanjila secer. Jednostavno sam pronasla sajt RUSKIH LEKOVA NA BAZI BILJA I PRIRODE. Kontaktirala njih, oni su mi dali upute preporucili Olidžim tablete. Od kad njih koristim moj problem sa secerom je nestao. Naime ja sad i nemam secer . Morqm samo da napomenem da mi nije bio ni visok . Kretao se od 7.5 do 9 jedinica. Pijem samo po dve tablete dnevno i osecam se dobro . E da jos jedan mali detalj u vezi ovih tableta. Mislim da su mi pomogle i da sad i bolje vidim, nepogorsava mi se vid ,jer ja sad mobilni koristim bez naocara a imam 54 god . Meni su jako pomogle zato i pisem ovo u nadi da ce jos neko procitati i uspeti kao i ja . Mnogo sam zahvalna i firmi koja mi isporucuje bez naplate putnih troskova i po vrlo pristupacnoj ceni ,sobfzurom na to da je pakovnjeod 100 tableta. Srdacan pozdrav od zadovoljnog potrosaca.

Ostavite svoj komentar